De contributie 1 januari 2023:

 

 

  • Waterpolo 12 jaar en ouder per maand € 46,25
  • Waterpolo jonger dan 12 jaar per maand € 36,50
  • Startkaart waterpolo KNZB per jaar € 60,00
  • Inschrijfgeld € 17,50

 

Contributie:

De contributie is samengesteld uit een twee maandelijks bedrag en een jaarbedrag.

Er zijn 5 betaal momenten per jaar.(september, november, januari, maart en mei)

Tijdens de twee zomermaanden, als er niet wordt getraind, wordt geen contributie geïncasseerd.

De hoogte van het twee maandelijkse bedrag is gebaseerd op de uitgaven over het gehele kalenderjaar (o.a. huur badwater, trainings- en wedstrijdkosten) en wordt betaald in 5 termijnen. Het eventueel uitvallen van trainingen op bijvoorbeeld feestdagen ( b.v. Pasen, Pinksteren, Kerst) is in de contributie verwerkt.

Het jaarbedrag is een bijdrage aan de KNZB voor leden die in de competitie meedoen. Leden die gaande het jaar lid worden en competitie gaan spelen dienen ook het KNZB jaarbedrag te voldoen.

Betaling:

De contributiebetalingen dienen per incasso te worden betaald. Hiertoe zijn bij de ledenadministratie machtigingsformulieren verkrijgbaar.

Opzegging:

Opzeggen van het lidmaatschap kan per 1 juli of per 1 januari met een opzegtermijn van 1 maand. Men dient dit schriftelijk of per e-mail te melden bij de ledenadministratie en de betreffende commissie (opzeggen vóór 1-6 betekent betalen tot 30-6 en opzeggen vóór 1-12 betekent betalen tot 31-12).  Mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Langdurige afwezigheid:

Wie langdurig afwezig is door ziekte, verblijf in het buitenland e.d. (minimaal 3 maanden) kan dit aan het begin van deze periode melden bij de ledenadministratie en bij terugkeer een verzoek indienen voor restitutie van de maandbedragen over die periode. Jaarbedragen worden niet gerestitueerd.

Statuten en Huishoudelijk Reglement:

Wie lid is wordt verplicht tot naleving van de Statuten en het Gedragsregels.

Kortingsregeling: 

Vanaf het derde lid in een huishouden wordt geen KNZB jaarbedrag betaald.

Aanmelden:

Download het aanmeld en automatisch incasso formulier, vul het in met blokletters, zet je handtekening, en geef het af in het clubhuis of scan en mail het naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.